Survivor: Η 4η οικειοθελής αποχώρηση και η έπαρση του Φάνη έκαναν το κοινό να αντιδράσει

Γεωργία Βλαχοπούλου
Survivor: Η 4η οικειοθελής αποχώρηση και η έπαρση του Φάνη έκαναν το κοινό να αντιδράσει

H Xρύσα αποχώρησε οικειοθελώς χωρίς να καταλάβει κανείς το γιατί, ενώ ο Φάνης είναι πλέον ο μόνος με τον οποίο ασχολούνται οι παίκτες στα συμβούλια.

Άλλη μια οικειοθελή αποχώρηση είχαμε στο Survivor στο επεισόδιο που προβλήθηκε την Κυριακή 28 Απριλίου από εκεί που δεν το περιμέναμε. Η Χρύσα, η «βασίλισσα» της ομάδας των μπλε, ενώ εμφανίστηκε στον στίβο μάχης με την ομάδα της, πήρε την απόφαση να αποχωρήσει από το παιχνίδι επιβίωσης.

O Περπατάρης αποχώρησε από το Survivor και θέλει νικητή τον Γκιουλέκα: Τα επικά σχόλια του κοινού

Μετά τον τραυματισμό της αλλά και για προσωπικούς λόγους, όπως ανέφερε και ο Γιώργος Λιανός στις δύο ομάδες κατά τη διάρκεια του πρώτου αγώνα ασυλίας της εβδομάδας η Χρύσα αποχώρησε, χωρίς να δούμε, ωστόσο κάποιον αποχαιρετισμό με τους συμπαίκτες της ή κάποια δήλωσή της για την εμπειρία της στο ριάλιτι.

https://www.instagram.com/reel/C6UR7_6rC2-/

Αυτή η ξαφνική 4η οικειοθελής αποχώρηση μέσα σε λίγο διάστημα (είχαν προηγηθεί οι James, Παππάς και Γκέντσογλου) η αλήθεια είναι πως έκανε το κοινό να αναρωτιέται ποιος επιτέλους θα μείνει για να αγωνίζεται στους στίβους μάχης με «τρολ» σχόλια του τύπου «στον τελικό θα παίξει ο Λιανός» να δίνουν και να παίρνουν.

Ο Φάνης έχασε το «στήριγμά» του

Σίγουρα αυτός που επηρεάστηκε πάντως περισσότερο από την αποχώρησή της ήταν ο Φάνης, μιας και οι δυο τους από την αρχή του παιχνιδιού είχαν έρθει πολύ κοντά με την Χρύσα να είναι αναπόσπαστο κομμάτι της «παρέας» του Φάνη με τον James στους μπλε.

«Θα μας λείψει και εμένα προσωπικά και στα παιδιά. Ήταν ένα από τα άτομα που για μένα προσωπικά ήμουν πάρα πολύ κοντά, από την αρχή του Survivor. Ήταν το «στήριγμά» μου, με βοηθούσε σε πάρα πολλά πράγματα, κάναμε πάρα πολύ παρέα, όπως και με την Σία και με τα άλλα παιδιά αλλά από την πρώτη μέρα ταιριάξαμε σε πάρα πολλά πράγματα, κάναμε άπειρες συζητήσεις. Ήταν ένας πάρα πολύ χαρούμενος άνθρωπος, ήταν η ψυχή της καλύβας» είπε μεταξύ άλλων ο Φάνης για την Χρύσα.

Η αλήθεια είναι πως ένα βίντεο που έδειχνε την Χρύσα και τον Φανη σε λίγο πιο τρυφερές στιγμές στο ποτάμι έκανε τον γύρο του διαδικτύου με πολλούς να υποστηρίζουν πως ο προσωπικός λόγος που έφυγε η Χρύσα από το παιχνίδι δεν ήταν ο τραυματισμός της αλλά το γεγονός πως ο σύντροφός της στην «έξω ζωή» βλέποντας το βίντεο με τον Φάνη την έκανε block από τα social media.

1441dffa-185c-4c9d-b5d7-0e25ad974eea.jpg

Παρ' όλα αυτά το κοινό αναγνώρισε στην Χρύσα το γεγονός πως είχε μονομαχήσει 6 φορές για την παραμονή της αποδεικνύοντας ότι της άξιζε να είναι στο παιχνίδι, εν αντιθέσει για παράδειγμα με παίκτριες, όπως η Ασημίνα που τόσο καιρό καθόταν εκτός στίβου μάχης μετά τον τραυματισμό στο χέρι της, χωρίς ωστόσο να σκέφτεται να αποχωρήσει μιας και δεν μπορούσε να βοηθήσει την ομάδα της.

Μετά από 2 περίπου μήνες βέβαια, η ίδια έχει πια την έγκριση των γιατρών και μπορεί να αγωνιστεί κανονικά.

James, Mike και Έφη Καφετζή είναι ολόιδιοι και μοιράζονται και την ίδια αγάπη για τα ταξίδια

Ο Φάνης ξανά «πρωταγωνιστής» του συμβουλίου

Ο Φάνης και η έπαρσή του ήρθαν ξανά στο επίκεντρο του συμβουλίου, αφού ο παίκτης των μπλε περνώντας από την καλύβα των κόκκινων, μετά την ήττα τους κι ενώ συζητούσαν τι έφταιξε γι' αυτό το αποτέλεσμα, είπε και την δική του άποψη - χωρίς να του ζητηθεί βέβαια - τονίζοντας πως οι μπλε κέρδισαν το παιχνίδι και δεν τους το «χάρισαν» οι κόκκινοι.

Αυτό ήταν η αφορμή για να αρχίσει και πάλι η συζήτηση για τον συγκεκριμένο παίκτη και τον τρόπο συμπεριφοράς του. Μπορεί ο Φάνης να είναι ίσως και ο καλύτερος παίκτης μέχρι στιγμής στο Survivor, ο χαρακτήρας του ωστόσο, δεν είναι και ο πιο εύκολος, γι' αυτό και βρίσκεται σε συνεχή κόντρα με διάφορους παίκτες.

Αυτό υποστηρίζουν και αρκετοί στα social media πως ίσως του στερήσει και το έπαθλο, καθώς έχει αρχίσει να «κουράζει». Άλλοι πάλι βέβαια, υποστήριξαν πως δεν χρειάζεται τόση συζήτηση γύρω από τον Φάνη σε ένα φετινό Survivor το ριάλιτι δείχνει «τραβηγμένο από τα μαλλιά», ειδικά και μετά τις αποχωρήσεις των James - Παππά.

Σε άλλα νέα πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση βγήκε ο Γιώργος Παπαχαραλάμπους από την κόκκινη ομάδα.