Η Μαρίνα Σάττι στην πρώτη της πρόβα στη Eurovision ενθουσίασε με τη χορογραφία, αλλά όχι με το look

Κατερίνα Μπούσιου
Η Μαρίνα Σάττι στην πρώτη της πρόβα στη Eurovision ενθουσίασε με τη χορογραφία, αλλά όχι με το look

Η ζαριά στο styling δεν ήταν εξάρες. Ενθουσιασμός από τους ξένους φανς της για την αυτοπεποίθηση της Σάττι στη σκηνή της Eurovision στο Mάλμε της Σουηδίας. 

Η Μαρίνα Σάττι έκανε ένα ακόμη βήμα για να κατακτήσει τους Ευρωπαίους με την πρώτη πρόβα της στη σκηνή της Eurovision, στο κεντρικό στάδιο του Μάλμε της Σουηδίας. Και για πρώτη φορά εκτός από τη γενικότερη σκηνική παρουσία και τη χορογραφία, μας αποκάλυψε και το look της. Το οποίο και προκάλεσε κάποιες απορίες. Ποιον εμπιστεύτηκε για αυτή τη εμφάνιση και τι σχόλια έκανε το κοινό;

Η ζαριά στο styling δεν ήταν εξάρες

Αναχωρώντας χθες από το αεροδρόμιο της Αθήνας με προορισμό τη Σουηδία, η Μαρίνα Σάττι είχε δείξει για μία ακόμη φορά την αυτοπεποίθηση της για την εμφάνιση της στον ημιτελικό της φετινής Eurovision. Και ως τελειομανής σε όλα, πήγε καλά προετοιμασμένη για την πρώτη της πρόβα που έγινε σήμερα το πρωί. Αν και η πρώτη επαφή με τη σκηνή είναι πάντα διερευνητική, έδωσε ένα πολύ σημαντικό μήνυμα στους απανταχού eurofans της και στους ανταγωνιστές της. Πώς έχει στόχο να φτάσει ψηλά, με όπλο το τραγούδι της και τη δυναμική της ομάδας της στο performance.

«Καλή επιτυχία Ελλάδα» ήταν το μήνυμα στο αεροδρόμιο λίγο πριν ταξιδέψει η Μαρίνα Σάττι για Σουηδία

Η πρώτη πρόβα σήμερα δεν ενθουσίασε μόνο το ελληνικό κοινό, αλλά και τους θαυμαστές της από όλη την Ευρώπη. Τα σχόλια στο Twitter/X ήταν ενδεικτικά.

Εκτός από το γραφικό εύρημα στο video wall, περίπου της ίδιας αισθητικής με το video clip του τραγουδιού, δεν είδαμε το άλλο εύρημα που μας είχε αποκαλύψει η Μαρίνα, με την κάμερα που θα ακολουθεί τις κινήσεις της. Στο press event που είχε γίνει πριν μερικές μέρες, μας είχε πει χαρακτηριστικά: «Εξ αρχής σκεφτόμουν όλες τις παραμέτρους. Ότι είναι ένας μουσικός διαγωνισμός που στοχεύει στο τέλος σε μία ζωντανή εμφάνιση. Και μάλιστα μία ζωντανή εμφάνιση την οποία ο κόσμος δεν θα τη δει με γυμνό μάτι αλλά με έναν φακό και μία οθόνη. Όλο το act είναι στημένο σε αυτό. Αλλιώς το ένα, αλλιώς το άλλο. Όλες οι αποφάσεις που έχουμε πάρει και για τη σκηνική παρουσίαση και για τη μουσική, πιστεύω ότι είναι σωστές».

Εκείνο όμως που δεν ενθουσίασε, ήταν το ροζ - μωβ outfit που επέλεξε για τη σκηνή. Παρόλο που είναι και δική της επιλογή γιατί ήθελε να φορά κάτι άνετο για τη χορογραφία της. Το υποστηρίζει μεν, περιμέναμε ωστόσο κάτι διαφορετικό που να την κολακεύει περισσότερο.

Η επιλογή του look είναι από τον Ottolinger, Bερολινέζικος οίκος μόδας που κάνει shows στο Paris Fashion Week, με αναφορές στα 90΄s και 00's. Το δημιούργησαν δύο γυναίκες σχεδιάστριες, οι: Christa Bösch και Cosima Gadient το 2015 και είναι γνωστός για τα Avant garde ρούχα του.

Kylie Jenenr, Cardi B, Gigi Hadid είναι μερικές από τις celebrities που έχουν φορέσει δημιουργίες του.

https://www.instagram.com/reel/CuAB9ULIoCh/

Το μόνο που μένει να δούμε πρακτικά, είναι το πόσο θα ωφελήσει η σημερινή πρόβα της ελληνικής συμμετοχής, τη δημοτικότητά της Μαρίνας σε σχέση με τους αντιπάλους της και πόσο θα την ανεβάσει στα προγνωστικά. Δες και άλλες φωτογραφίες από τη σημερινή της εμφάνιση.

Πηγή: ΕΡΤ

Επικοινωνιακά πάντως, η Μαρίνα τα πηγαίνει εξαιρετικά. Έχει τον τρόπο της να κερδίζει τις εντυπώσεις από όλους. Και είναι πολύ σημαντικές οι μέρες που έρχονται σε αυτό το κομμάτι του διαγωνισμού.